Liity jäseneksi

Ammattiosastoomme voi liittyä sähköisesti tai perinteistä jäsenhakemuskaavaketta käyttäen. Mikäli liityt jäseneksi sähköisesti, muista tulostaa ennen lähetystä liittymislomake ja perintäsopimus ja toimita ne jäsensihteerillemme. Älä unohda liittyä myös työttömyyskassaan!

Jos olet jo Tehyn jäsen ja vaihtamassa työnantajaa tai ammattiosastoa, käytä ilmoitukseen perinteistä liittymislomaketta. Lomake löytyy PDF-muodossa ohesta. Ammattiosaston jäsenhakemuslomake, joka on samalla valtakirja työnantajalle jäsenmaksun perintää varten, tulee täyttää huolellisesti. Toimita täytetty lomake jäsensihteerillemme.

Huomaa että työnantajan edustajan allekirjoitus hoituu palkkahallinnon kautta, eli omalta esimieheltä ei tarvitse allekirjoitusta pyytää. Muista kuitenkin oma allekirjoitus!

Jäsenmaksu on tällä hetkellä 1,1 prosenttia bruttopalkasta, vähintään 6 €/kk. Se lasketaan kokonaisansiosta. Suositeltavin tapa maksaa jäsenmaksut on työnantajaperintä, älä siis unohda rastittaa hakemuksen kohtaa "Työnantaja perii palkasta".

Kaavake ja kaikki tulosteet lähetetään sisäpostissä jäsensihteerillemme tai puheenjohtajalle joka toimittaa ne eteenpäin: "Krista Soimula Läntinen psykiatrian kuntoutuspoliklinikka". Tarvittaessa lisäohjeita saat  krista.soimula@hus.fi, osastosi yhdysjäseneltä tai muilta ammattiosaston toimijoilta.

 

Tervetuloa jäseneksi!

 

Jäsenedut pähkinänkuoressa